събота, 23 януари 2010 г.

АРОМАТ НА ЖЕНА

Знаейки зодиакалния знак на своя избраник, можеш да избереш нужния аромат и с едно леко движение на ръката да го привържеш към себе си. Ако не завинаги, то за дълго.

ОВНИТЕ са открити, динамични и доста нетърпеливи. Те са напористи и малко грубовати и с полутонове и полунамеци не можеш да завоюваш сърцето им. Ароматът на твоя парфюм трябва да е силен и откровен. За отправна точка те съветваме да се снабдиш с класическия Paloma Picasso или по-съвременния Agent Provocateur.

ТЕЛЕЦЪТ е чувствен знак, обича всички удоволствия на живота, стреми се към физически и психологически комфорт, страхува се от резки промени, бавен и нерешителен е. Да го раздвижиш ще ти помогнат топлите, “земни” аромати, нежните цветни или плодови ухания като Diorella, Noa, Chance.

БЛИЗНАЦИТЕ предпочитат да живеят в днешния ден. Те са интелектуални, но не много чувствителни. Жената, която иска да завладее сърцето на “умника”, трябва да заложи на парфюми със свеж цветен аромат от рода на тоалетната вода Miracle или Beautiful.

РАЦИТЕ са доста прикрити и впечатлителни натури. В отношенията ценят нежността и грижовността. Избирайки си парфюми по вкуса на този мечтателен и романтичен знак, предпочитай онези, които напомнят топлината и нежността на лятото. Ароматът трябва да бъде уловим само на малко разстояние.

Подходящи са тоалетните води Herba Fresca, Anais Anais, Premier Jour.

ЛЪВОВЕТЕ са винаги убедени в своето превъзходство. Обичат да живеят нашироко, предпочитат скъпи дрехи и парфюми. Харесват им ароматите, които хармонират с техния страстен темперамент и чувственост. Можеш да съблазниш Лъва с цветни ухания от рода на Champs Elyses или Private Collection.

Тръгвайки на среща с него, не жали количеството на парфюма.

ДЕВИТЕ са разумни, практични, пестеливи. Обръщат голямо внимание на здравето и грижите за тялото. Взискателни са във всичко, включително в парфюмерията.

Често предпочитат уханието на чистото тяло пред скъпите парфюми.

Избери тънък, леко сладникав аромат с цветен привкус. Това може да е лекият, спокоен аромат Oui! или Allure - важното е мирисът да е уравновесен и изискан.

ВЕЗНИТЕ се отличават с ненадминато чувство за вкус и стил. В избора както на дрехи, така и на парфюми те ценят класическата елегантност. Затова вероятно ще им харесат аромати, съдържащи цветни нотки. Може да опиташ с варианти като Chanel №5 и Climat.

СКОРПИОНЪТ е най-чувственият зодиакален знак, външно е затворен, не обича да се разкрива пред другите. Отличава се с властен характер. Да завоюваш сърцето му могат да ти помогнат парфюми със силен, но чувствен аромат, например Opium или Poison с неповторимото съчетание на амбра и ванилия.

СТРЕЛЦИТЕ са оптимисти, имат влечение към промените и ярко изразена сексуалност. Да обърнеш върху себе си вниманието на вятърничавия представител на тази зодия можеш единствено с предизвикателни парфюми, създаващи ореол на чувственост. Събери пари за Magie Noire или Must и няма да съжаляваш.

КОЗИРОЗИТЕ са надеждни, сдържани, не обичат екстравагантностите, което в пълна степен се отнася и за парфюмите. За да съблазниш този тип, избери класически, женствен парфюм, с траен, но не прекалено тежък аромат.

Например Samsara или Nina Ricci - те никога не излизат от мода.

ВОДОЛЕИТЕ са ярки, склонни към експерименти и спонтанни действия хора.

Те си падат по парфюмите със силен, рязък аромат, хармониращи със собствения им характер. Идеално е, ако в състава им влиза ухание на пачули.

Едва ли има по-подходящ “капан” за тях от Deci-Dela, Miss Dior, Shalimar.

РИБИТЕ са същества необикновено нежни, лесно раними, улавящи всички нюанси на чувствата и преживяванията. За да ги съблазниш, не се привързвай към един-единствен аромат, тъй като самите Риби са доста променливи натури. Днес си пръсни от ярките и притегателни Coco или Diva, утре – от леките и невинни 1881 или 212.

Няма коментари:

Публикуване на коментар

Последователи